söndag 7 juli 2013

Green Queen

Detta favoritcafe får en del besök då det ligger i mina hemtrakter. Här kan man ta en fika eller köpa med sig nyttiga saker hem.

Idag var det en sådan där härlig dag med en massa sol och värme. Då passade vi på att ta en brunch utomhus. Deras brunch består av en grillad surdegsmacka, smoothie och kaffe. 

Själva mackan var riktigt god. Stark smak och som var lite spicy. Jag valde att ta den vegansk och då fick man tofu i. Annars kan man få med mozzarella. Smoothien smakade friskt och var med ingefära just idag. De byter nog från sitt sortiment. Vill man ha efterrätt så finns det olika att välja mellan. Alla veganska om jag inte minns fel.

Ett härligt ställe alltså. Ta en fika i solen eller köp med dig egna smoothie-tillbehör hem. Vet man inte vad allt är så är personalen kunnig i allt. Vill man få inspiration så är det bara att gå igenom deras egna smoothie-meny. Ett nyttigt fik!

Var ligger detta? I korsningen Nobelvägen/Simrishamnsgatan. Precis vid "Jesusparken" eller Falsterboplan som det egentligen heter.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar