söndag 7 juli 2013

Nya Tröls

Detta är vår kvarterskrog så det blir en del besök. Helst nu under semestertider. Har du aldrig varit på Nya Tröls så är det ett måste att gå dit och avnjuta en öl om man tycker om det. Denna restaurang/pub ligger på Karlskronaplan 1.

De har inte bara ca 350 olika ölsorter att välja mellan. De har även mat. När det gäller vegetariskt har de faktiskt en del att välja på. Allt från vegetarisk planka, veggieburgare till vegetarisk fish'n chips där man får en stor bit friterad halloumi istället för fisken. 

Idag tog jag veggieburgaren. Tar man den enbart med klyftpotatis så kan den kännas lite torr. Det ingår ingen dressing. Men tar man den med sallad istället så kändes den genast mycket fräsch. Själva burgaren är egengjord och mycket god. I burgaren finns det en fetaostkräm som passar bra till. Själva salladen var lite annorlunda med stjälkselleri, päron etc.

Kom hit och ät eller passa på att ta en öl på deras nya uteplats Biergarten. Där kan du välja mellan att sitta vid ett vanligt bord, på puffkuddar eller i en hammock.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar