fredag 20 september 2013

Plamil Choklad

Idag är det fredag. På fredagar får man äta godis. Jodå! Jag får. ;-)

Jag gick inom Astrid och Aporna på vägen hem från stan. En ny Jeezly var planen att inhandla till kvällens pizzabak. Då hittade jag en annan sorts veganost som jag inte sett tidigare. No-Moo heter den. Någon som testat? Jag vågade inte chansa utan tog min favorit, Jeezly Perfekt Pizza. 

Sen blev jag sugen på choklad och gick till hyllan med mängder av olika varumärken och smaker. Svårt. Jag bestämde mig för att testa en ny veganchoklad som heter Plamil Chocolate, organic dairy free alternativ to milk. Låter bra. Där fanns även vit choklad och andra smaksättningar.

Jag önskar att de stora chokladföretagen ska börja tillverka laktosfri mjölkchoklad, men det lär väl dröja. Rismjölkchoklad, som denna är gjord på, smakar inte riktigt som vanlig. Men den är väldigt god ändå. Den påminner om de små blåa kochokladen som fanns när man var liten. Finns de ännu? Var de också gjorda på rismjölk? Varför var där då en ko på omslaget? Jag blir förvirrad.

Så till alla er veganer, laktosintoleranta samt nyfikna. Astrid och Aporna har ett stort utbud av choklad. De gör sin plikt och minskar chokladsuget.

(Lånad bild av Google)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar