måndag 6 oktober 2014

Fabriken restaurang & café

På Mobilia ligger detta ställe i den nya delen. Det ser väldigt mysigt ut, en lite rå stil som passar namnet. Man kan t om sitta ute om vädret tillåter. Det gjorde det denna dag. Det gäller att passa på de sista dagarna man kan sitta ute innan hösten tar över helt.

Om man är vegan så kan man nog tyvärr glömma detta ställe. Alla rätterna är gjorda i förväg verkar det som. Där fanns sallader, mackor, pajer och soppa. Jag tog en grekisk sallad. Men jag tyckte den var lite dyr för den storleken den var, plus att den då stått framme ett tag i sin skål. Visserligen svalt, men ändå. Man vill gärna ha en färsk sallad om den kostar 80:-.

Salladen serverades i en keramikskål och det såg väldigt fint ut. Men när man skulle äta den så var det ganska svårt. Det gick inte att blanda runt salladen utan man fick äta en sak i taget. Det gjorde att all vinägrette som fanns låg i botten av skålen. Men den var god ändå. Själva fetaosten var väldigt god och lyfte upp hela salladen. Den får ett medelbetyg. Alltså helt ok men inget mer än så.

Vill man äta något större så har de en restaurangdel också. Där fanns t ex pizza på menyn som lät god. Den får jag testa en annan gång.

http://www.restaurangfabriken.com


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar