måndag 4 augusti 2014

Margareta Paviljongen

I vackra Pildammsparken så ligger Margareta Paviljongen. En magisk plats mitt i centrala Malmö. Så pass fint så vi valde att gifta oss där förra året, jag och min man.

Under semestern tillbringade vi en del dagar i denna fina park. De har satt upp foton från 100 år sedan runt om i hela parken. Väldigt intressant att se. Just runt dammen såg det ut att ha legat mängder av matställen, vilket är lite synd att det inte finns idag. Men fåglarna kanske uppskattar att det är så pass lugnt som det faktiskt är idag.

Men ett ställe har de i alla fall där man kan äta. Restaurang Margareta Paviljongen. Det ligger precis vid scenen och i närheten av parkeringen. Själva uteserveringen är ganska stor. Även om det ser lite tråkigt ut med plaststolar, plastbord och fula parasoller. Men själva omgivningen gör att det är mysigt att sitta där ändå.

Detta är ett ställe som man kanske inte tror har så mycket vegetariskt. Men det har de faktiskt. Jag beställde en wrap med quorn. Man kan även få den i ett ciabattabröd om man vill.

Maten kom ut ganska snabbt trots härligt sommarväder och en del folk. Själva wrapen såg väldigt god ut. Snyggt upplagd och med en härlig gul färg inuti. Den smakade väldigt gott också. Quorn och ananas i någon curryröra. Tyvärr inget för en vegan. Mätt blev man också. 88:- kostade det med en wrap och en läsk. Det kunde det väl vara värt.

http://www.margaretapaviljongen.se/
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar